Naujienos iš Vokietijos gamintojo "Meiko": pagalvėlės valymui, mikropluošto šluostės grindims, indams ir įvairiems paviršiams, bei universalios itin gerai drėgmę sugeriančios šluostės.

• Naudodami pagalvėles valymui užtikrinsite greitą ir nepriekaištingą švarą, puikiai išvalysite sunkiai pasiekiamas vietas, nusausinsite valomą paviršių. Tai kempinė su abrazyvu ir mikropluošto šluostė viename. Galima skalbti iki 95 °C.

Dviguba valymo jėga:

1. Mikropluoštas pasiekia sunkiausiai valomų paviršių tarpelius, išvalo porėtus paviršius į save sugerdamas įsisenėjusį purvą, riebalus ir aliejus.

2. Skvarbūs polipropileno šereliai įveikia druskų, kalkių nuosėdų dėmes, įsisenėjusį purvą iš tarpelių ir paviršiaus nelygumų.

- Geltoną pagalvėlę naudokite kasdieniniam nešvarumų pašalinimui:

- Raudonos spalvos pagalvėlė skirta sunkiau įveikiamam purvui, dėmėms valyti:

- Pilkos spalvos pagalvėlė skirta sunkiai nuvalomam, įsisenėjusiam purvui nuvalyti:

• Šluostant indus šia mikropluošto šluoste neliks dryžių, indai blizgės, lengvai juos nupoliruosite. Galima skalbti iki 95 °C vandenyje.

Galima rinktis iš trijų spalvų: baltos, rausvos ir mėlynos, arba nusipirkti komplektą už gerą kainą. 

Universalios šluostės su antibakterine danga itin gerai sugeria skysčius. Bandymų metu sugėrė apie pusę litro vandens! Šluostė gali būti kompostuojama. Pasirinkimas iš keturių ryškių spalvų: raudonos, mėlynos, geltonos ir žalios.

• Mikropluošto šluostė grindims ir kitiems paviršiams, kurios "vaflinė" tekstūra, itin minkštas ir purus paviršius puikiai sugeria purvą ir drėgmę.

• Būsite tikri purvo naikinimo čempionai su šia valymo šluoste "Champion" , kurios unikalus pumpuruotas paviršius itin lengvai pašalina įsisenėjusį purvą.