Mūsų klientas, vienas iš didžiausių maisto gamybos atstovų Lietuvoje paklausė: kaip galėtume efektyviau plauti savo pramonines gruzdintuves? Rankiniu būdu tai daryti yra ypatingai ilgas ir bjaurus procesas, bet jeigu yra galimybė aukščiausią rezultatą pasiekti paprasčiau, kodėl to nepabandžius?

Kaip tik gavome siuntą iš Italijos, o joje naujas sprendimas tokiai problemai: Frydet tabletės gruzdintuvėms . Sutarę, kad klientas leis pas jį šią priemonę išbandyti, susiruošėme vizitui.

Viena tabletė skirta 10 l vandens, o gruzdintuvėje užpildoma talpa yra 300 l. Dėžutėje yra 25 tabletės, tai paėmėm dvi dėžutes Frydet, paviršiaus nebraižančią kempinę/šveistuką , celiuliozinę kempinę ir šepetį tarpeliams.

Save apsaugoti pasiėmėme pirštines ir kaukes .

Atvykus pas klientą mus pasitiko tokos būklės gruzdintuvė:

Pripildėme talpą vadeniu, užkaitinome ir sumetėme 30 tablečių. Palaikydami temperatūrą, bet stengdamiesi neužvirinti mirkėme 20 min. Po to, tirpalą su nešvarumais išleidome ir gruzdintuvę skalavome. Jau skalaujant pamatėme puikų rezultatą, kaitinimo elementai švarūs, apskritai viskas kas buvo tirpale - švaru. Kas liko virš tirpalo drėkinome ir valėme kempinių ir šepečio pagalba, bet net ir nemirkius nešvarumai greitai pasišalino.

Klientas liko patenkintas, o mes pastebėjome, kad kai priemonės nereikia purkšti, darbo eiga žymiai paprastesnė, valymo procesas vyko saugiai, neapsitaškėme ir nepritaškėme ir taip pat pastebėjome, kad priemonė nesukėlė nemalonių kvapų.